U odgođenom susretu

Genk pobijedio Sassuolo i izborio proljeće u Europskoj ligi

Foto: Reuters/PIXSELL
Sassuolo
Foto: Reuters/PIXSELL
Sassuolo
Foto: Reuters/PIXSELL
Sassuolo
Foto: Reuters/PIXSELL
Sassuolo
Foto: Reuters/PIXSELL
Sassuolo
Foto: Reuters/PIXSELL
Sassuolo
09.12.2016.
u 16:18
Ždrijeb parova 16-ine finala Europske lige održat će se 12. prosinca u Nyonu. Prve utakmice 16-ine finala na rasporedu su 16. veljače, a uzvrati su sedam dana kasnije
Pogledaj originalni članak

U zaostaloj utakmici 6. kola Europske lige Genk je slavio talijanskog Sassuola sa 2:0, pa su Belgijci završili kao pobjednici skupine F. 

Pobjedu su Genku donijeli golovi Heynena (58) i Trosarda (80). Genk je pobjednik skupine s 12 bodova, dalje ide i Athletic Bilbao s 10, dok su otpali bečki Rapid (6) i Sassuolo (5).

Susret se trebao igrati u četvrtak navečer, ali je odgođen zbog guste magle.  

Ždrijeb parova 16-ine finala Europske lige održat će se 12. prosinca u Nyonu. Prve utakmice 16-ine finala na rasporedu su 16. veljače, a uzvrati su sedam dana kasnije.

Nositelji će biti pobjednici 12 skupina te četiri najbolja trećeplasirana sastava iz Lige prvaka. Klubovi iz iste zemlje i koji su igrali u istoj skupini ne mogu igrati međusobno u idućoj rundi natjecanja.

Pobjednici skupina: Šahtar, Fiorentina, Osmanlispor, Fenerbahče, APOEL, St Etienne, Zenit St Petersburg, Roma, Ajax, Schalke, Sparta Prag, Genk 

Drugoplasirani u skupini: Gent, PAOK, Villarreal, Manchester United, Olympiakos, Anderlecht, AZ Alkmaar, Astra Giurgiu, Krasnodar, Celta, Hapoel Ber Sheva, Athletic Bilbao

Dolaze iz Lige prvaka: Kopenhagen, Lyon, Tottenham, Bešiktaš (nositelji) te Ludogorec, Borussia Moenchengladbach, Rostov, Legia Varšava.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.