JOŠ ČETIRI GODINE

Gareth Bale produljio s Tottenhamom

Foto: AFP
Gareth Bale produljio s Tottenhamom
07.05.2010.
u 12:31
Četverogodišnje produljenje ugovora s Tottenhamom potpisao je 20-godišnji Gareth Bale, lijevi bočni nogometaš londonskog kluba.
Pogledaj originalni članak

U klubu s White Hart Lanea bi Bale trebao ostati do 2014. godine. Velšanin je jedan od zaslužnijih nogometaša momčadi, koju s klupe vodi Harry Redknapp, za premijerni proboj u elitno klupsko europsko nogometno natjecanje od sezone 1961./62.

Podsjetimo, nogometaši Tottenhama izborili su nastup u kvalifikacijama Lige prvaka sljedeće sezone. U izravnom obračunu, u zaostaloj utakmici 29. kola Premiershipa, pobijedili su Manchester City sa 1-0 pogotkom Petera Croucha u 82. minuti.

Bale je na White Hart Lane stigao kao 17-godišnjak u svibnju 2007. iz Southamptona. Odigrao je 75 utakmica za Spurse i postigao pet pogodaka, uključujući i pobjedničke protiv Arsenala i Chelseaja prošloga mjeseca. Proglašen je najboljim nogometašem Premiershipa za travanj.

Za velšku je reprezentaciju debitirao sa 16 godina i 315 dana, a nastupio je 24 puta. Dva je puta bio strijelac.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

KA
kajinx
13:55 07.05.2010.

Na slici je Danny Rose.

JA
JanezPiranski
09:47 08.05.2010.

Meni se čini da po izgledu Modrić, Čorluka i Kranjčar sjajno pašu uz ovu trojicu gore...