Kup regije sjever

Futsal Dinamo pobijedio Kozakiv i plasirao se u polufinale

Foto: Screenshot
futsal Dinamo
27.11.2014.
u 13:56
Kao i obično, momčad Dinama imala je odličnu podršku navijača, a klub se sada okreće spektaklu; u ponedjeljak u KC Dražen Petrović dočekuje Patriot.
Pogledaj originalni članak

Futsal Dinamo nastavlja svoj pohod u Kupu regije Sjever. U sinoć odigranoj utakmici pobijedili su Kozakiv rezultatom 3:1 (1:0) te se plasirali u polufinale gdje ih čeka Rugvica, jedna od najboljih ekipa II. HMNL Sjever. U čvrstoj i napetoj utakmici odigranoj u Sutinskim vrelima, Dinamo je uspio odnijeti pobjedu nad protivnikom koji im je ove sezone već otkinuo bodove u prvenstvu.

Andrija Stipić doveo je Dinamo u vodstvo, a izjednačio je Nikola Buzadžić. Ipak, Pezelj i Jelušić donijeli su Dinamu važnu pobjedu.

Kao i obično, momčad Dinama imala je odličnu podršku navijača, a klub se sada okreće spektaklu; u ponedjeljak u KC-u Dražen Petrović dočekuje Patriot.

>>Futsal Dinamo sprema novi spektakl, igrat će u Ciboni!

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar Bekrija
Bekrija
15:25 27.11.2014.

Zagreb, Dinamo, BBB, ponos