PRIPREME

Francuzi 'utrpali' osam komada Jamajci, napokon pobijedili i Iranci

Foto: REUTERS/Pascal Rossignol
Francuska
Foto: REUTERS/Pascal Rossignol
Francuska
08.06.2014.
u 23:15
I bez Riberyja slavili su 8:0, a Iran je protiv Trinidad i Tobaga pobijedio 2:0.
Pogledaj originalni članak

U posljednjim pripremnim utakmicama Irana i Francuske obje su momčadi ostvarile pobjede bez da su primile pogodak. Bilo je 2:0 protiv Trinidad i Tobaga, odnosno 8:0 protiv Jamajke.

Iranci su time prekinuli niz od tri remija, ali i potvrdili da ih je teško matirati. S Bjelorusijom je bilo 0:0, baš kao sa Crnom Gorom, dok su s Angolom odigrali 1:1. Dakle, tempirali su formu baš za prvenstvo i pogocima Safija i Ghoochannejhada stigli do pobjede za samopouzdanje prije početka susreta u skupini gdje igraju s Argentinom, Bosnom i Hercegovinom i Nigerijom.

Što se Francuza tiče, izabrali su slabu Jamajku kao posljednju provjeru i raspucali se, zabili osam pogodaka i time mnogima dali do znanja da mogu i bez Riberyja. Pogotke su zabili Cabaye, Giroud, a po dva puta strijelci su bili Matuidi, Benzema i Griezmann. Švicarska, Ekvador i Honduras, koji su u skupini s Francuzima, trebali bi strahovati.

>> Franck Ribery 'otpao' s liste putnika za Svjetsko prvenstvo u Brazilu!

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar Darac ZG80
Darac ZG80
07:47 09.06.2014.

jel su zabili koji rukom ?