Transfer

Francuski napadač Kevin Gameiro četiri godine u Atleticu M.

Foto: Pixsell
Kevin Gameiro
Foto: Pixsell
Kevin Gameiro
Foto: Reuters/PIXSELL
Kevin Gameiro
Foto: Reuters/PIXSELL
Luciano Vietto
Foto: Reuters (Ilustracija)
Kevin Gameiro
Foto: Reuters/PIXSELL
Luciano Vietto
Foto: Reuters/PIXSELL
Kevin Gameiro
30.07.2016.
u 13:27
Francuz je u tri godine koliko je branio boje Seville zabio 67 golova i iako nisu objavljene pojedinosti ovog ugovora, španjolski mediji nagađaju da se radi o iznosu od 32 milijuna eura
Pogledaj originalni članak

Francuski napadač Kevin Gameiro (29) je potpisao četverogodišnji ugovor sa španjolskim prvoligašem Atleticom Madridom, objavio je u subotu madridski klub.

Francuz je u tri godine koliko je branio boje Seville zabio 67 golova i iako nisu objavljene pojedinosti ovog ugovora, španjolski mediji nagađaju da se radi o iznosu od 32 milijuna eura.

U međuvremenu je Atleticov napadač Luciano Vietto prešao u Sevillu na jednogodišnji posudbu s tim da pobjednici Europske lige imaju opciju sklapanja trajnog ugovora s nogometašem iduće godine.

Atletico, finalist Lige prvaka,  prošlu je sezonu završio na trećem mjestu, a novu započinje na svom terenu protiv Deportivo Alavesa 21. kolovoza.

>>Transferi uživo

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

VO
volimsvoje
18:19 31.07.2016.

Uz dužno poštovanje prema ostalima, obzirom na mladost, karakter, kvalitetu,požrtvovnost,mislim da je atletico najviše profitirao sa našim Vrsaljkom. Oni koji ga dobro poznaju znaju da će travu pojesti ali će se radom izboriti za prvi sastav! Sa Simeoneom će se razumjeti jer su isti temperament. Od ostalih me se dojmio mladi Jota sa samo 19 godina. Mislim da ovu godinu Simeone ima odličan sastav.