nevolje u realu

Francuske zvijezde ne žele igrati s Kroosom: 'Ancelotti, daj nam radije Luku Modrića'

Foto: VIOLETA SANTOS MOURA/REUTERS
Francuske zvijezde ne žele igrati s Kroosom: 'Ancelotti, daj nam radije Luku Modrića'
27.10.2022.
u 13:23
Francuski reprezentativci kažu da nisu kompatibilni s njemačkim veznjaom, više im odgovara opcija s našim majstorom. Hoće li ih Carlo Ancelotti poslušati?
Pogledaj originalni članak

Veliki problemi stvorili su se u veznom redu madridskog Reala nakon izostanka Luke Modrića. Kraljevski klub je izgubio od njemačkog Leipziga 3:2, a momčad nije izgledala naročito dobro.

Njegova ozljeda upalila je alarme u svlačionici, piše Don Balon i dodaje da se francuski dvojac Camavinga i Tchouameni ne slaže dobro s Tonijem Kroosom na travnjaku. 

- U osnovi, Real nije dobar s Francuzima u veznom redu kada igra Kroos, koji igra identično kao i Tchouameni, kao što se vidjelo jučer u Ligi prvaka , ali i protiv Almerije. Ipak, par je bio učinkovitiji protiv Celte, Betisa, Getafea ili samog Leipziga u prvoj utakmici, gdje su umjesto s Nijemcem formirali trojku s Modrićem, što francuskim reprezentativcima daje više jedinstva. Čini se da nešto nije u redu kada je Kroos taj koji spaja puteve Tchouamenija i Camavinge, što se kod Modrića ne događa . I, logično, ova disfunkcija je zabrinjavajuća. - pišu već spomenute novine.

 

 

Don Balon je donio naslov: Tchouameni i Camavinga 'prekinuli' s Kroosom, radije žele Luku Modrića

 

 

Ovaj medij zaključuje kako je upravo hrvatski maestro glavni razlog što francuski mladići funkcioniraju. To se ne događa često kad igrom dirigira Toni Kroos koji nije siguran hoće li nastaviti karijeru na Bernabeu.

Standings provided by Sofascore

>> Izjave igrača Dinama pogledajte u videu

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

Avatar southman
southman
13:39 27.10.2022.

Da oni valjaju ne bi im trebao niti Kross niti Modrić.

DM
drazen.muhvic
15:46 27.10.2022.

I kod ovih "Francuza" proradio Mbappe sindrom?

MI
Mikis
17:42 27.10.2022.

twiter novinarski modus operandi stvaranje i izmisljavanje situacija i senzacija preko prave istine i informacija. ne vjerujte izmišljatorima