ŠPANJOLSKA ISPALA UNATOČ POBJEDI

Francuska svladala Poljsku i prošla u polufinale

Foto: Reuters
Francuska svladala Poljsku i prošla u polufinale
28.01.2010.
u 21:11
Rukometaši Španjolske imali su nadu za ulazak u polufinale Europskog prvenstva, koje se održava u Austriji sve do susreta Francuska - Poljska. Uvjetovala je to pobjeda protiv Slovenije 40:32.
Pogledaj originalni članak

No, Španjolska je čekala večernju utakmicu i posljednju utakmicu skupine II. U njoj su se molili za pobjedu Poljske, ali se dogodio slučaj u kojem je slavila Francuska i u polufinale će iz te skupine Francuzi i Poljaci.

Španjolska nije imala problema protiv Slovenije, sve su riješili već nakon prvog dijela kada su vodili 20-14. Najbolji je kod pobjednika bio Entrerrios s 11 pogodaka, dok su po sedam dodali Malmagro i Aguinagalde.

U polufinalu je Hrvatska dočekala - Poljsku. U posljednjem ogledu druge skupine Francuska je pobijedila Poljsku 29-24 i tako izborila prvo mjesto u skupini.

Parovi polufinala su: Hrvatska - Poljska i Island - Francuska.

U drugom ogledu te skupine Njemačka i Češka su odigrali bez pobjednika 26-26, čime je Njemačka ostala posljednja na ljestvici.

Austrija je, pak, završila prvenstvo pobjedom. S 31-30 su domaćini Eura pobijedili Rusiju koja je ostala s nula bodova na začelju poretka.

Skupina II, 3. kolo:

Češka - Njemačka 26-26

Španjolska - Slovenija 40-32

Francuska - Poljska 20.15

Redoslijed: 1. Francuska 7 (-1), 2. Poljska 7 (-1), 3. Španjolska 7, 4. Češka 3, 5. Slovenija 2, 6. Njemačka 2.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.