Prijeteljski susreti

Francuska pobijedila Srbiju i ostala bez M'Vile!?

Foto: Pixsell
Francuska pobijedila Srbiju i ostala bez M'Vile!?
31.05.2012.
u 23:01
Grčka, koja se na Euro kvalificirala kao prvoplasirana momčad naše skupine, pobijedila je Armeniju 1:0
Pogledaj originalni članak

Večeras su odigrana tri pripremna susreta za Europsko prvenstvo. Njemačka je u Leipzigu odigrala uvjerljivu utakmicu i svladala Izrael 2:0. Nakon što su u prošloj utakmici poraženi od Švicaraca (3:5), Nijemci nisu ništa željeli prepustiti slučaju i otpočetka su zaigrali u najjačem sastavu. Strijelci za Elf bili su Gomez u 40. minuti i Schürrle u 82.

Grčka, koja se na Euro kvalificirala kao prvoplasirana momčad naše skupine, pobijedila je Armeniju 1:0. Strijelac jedinog pogotka na utakmici u 23. minuti bio je Papadopoulos.

Siniša Mihajlović i u drugoj je utakmici na klupi Srbije poražen. Bolja od njih bila je Francuska, koja je u Reimsu pobijedila 2:0. Utakmica je bila riješena u prvih 20 minuta. Francuzi si poveli pogotkom Riberyja u 11. minuti, a konačan rezultat postavio je Malouda u 17. minuti. Loša vijest za izbornika Francuske Laurenta Blanca je ozljeda Yanna M'Vile koji je ozljedio gležanj. Nakon što je napustio igru, nogometaš Rennesa se rasplakao što bi mogao biti znak da je svjestan da je lako moguće da propusti Euro.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

NE
neispravnokorisnickoime
18:48 01.06.2012.

al sto su srpski nogometasi otpjevali himnu ...