PJEVAO IM POZNATI CRNOGORAC

FOTO Poznata Srpkinja očarala fotografijama sa 'tajnog' bajkovitog vjenčanja

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
01.10.2021.
u 20:16
"Znala sam da si ti taj, jer si mi dozvolio da nosim tenisice čak i na prvom plesu. Blagoslovljena sam biti tvoja "do smrti" i ponosna što sam gospođa Vuleta", napisala je u opisu fotografije
Pogledaj originalni članak

Najbolja srpska atletičarka koju često nazivaju i jednom od najljepših sportašica na svijetu, Ivana Španović, udala se za svog dugogodišnjeg partnera, trenera fitnesa, Marka Vuletu. Iako su detalje svoga romantičnog dana pokušali vješto skrivati od očiju javnosti, neki su detalji ipak procurili još davno, a potom je i sama Ivana objavila bajkovite fotografije na svome Instagramu.

"Znala sam da si ti taj, jer si mi dozvolio da nosim tenisice čak i na prvom plesu. Blagoslovljena sam biti tvoja "do smrti" i ponosna što sam gospođa Vuleta", napisala je u opisu fotografije.

Na jednoj od njih se vidi i kako im je na vjenčanju pjevao poznati Crnogorac Sergej Ćetković.

"Mali krug, pun ljubavi, zove se obitelj, dana je rođenjem, a izabrana srcem", napisala je Ivana.

Vjenčanje je održano na ranču u Umčarima blizu Beograda, u bajkovitom ambijentu, unatoč tome što se po medijima prošlih dana pisalo kako će se vjenčati u Ujedinjenim Arapskim Emiratima. 

Mladenci su zakupili ranč i ondje odlučili reći svoje sudbonosno da.

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

VA
vadis1
19:08 02.10.2021.

Bravo za Ivanu Spanovic. Vrhunska je atleticarka i prelipa zena! Cestitke!