FORMULA 1

Red Bull dogovorio suradnju s prestižnim Aston Martinom

Foto: Reuters
Red Bull dogovorio suradnju s prestižnim Aston Martinom
17.03.2016.
u 11:55
Aston Martin ima kratku povijest u Formuli 1. Natjecali su se 1959. i 1960 godine.
Pogledaj originalni članak

Red Bull je objavio kako su postigli dogovor s proizvođačem luksuznih automobila, Aston Martinom. Tako se logo Astona Martina vraća utrkivanju nakon 55 godina, a u suradnji će najveću ulogu imati Adrian Newey koji će pomagati u dizajniranju hiperautomobila.

Newey će tako surađivati sa šefom dizajna Aston Martina, Marekom Reichmanom, u projektu kodnog imena 'AM-RB001'. Britanski proizvođač automobila je bio u razgovorima s Force Indijom, ali sada je dogovor postignut s austrijskom momčadi. Tako će momčad iz Milton Keynesa nositi Astonov logo na nosu i bočnim stranama svog RB12.

- Ovo je jako uzbudljiv projekt za sve nas u Red Bull Racingu. Kroz ovo inovativno partnerstvo, Aston Martin logo se vraća Velikim nagradama nakon 1960., a Red Bull Advanced Technologies će, na čelu s Adrianom, koristiti DNK Formule 1 kako bi napravili ultimativni cestovni automobil. Ovo je nevjerojatan projekt i realizacija Adrianovog sna i vizije o dizajniranju cestovnog automobila. Jako se veselimo ovome zasigurno uspješnom partnerstvu - rekao je šef momčadi Christian Horner

Aston Martin ima kratku povijest u Formuli 1. Natjecali su se 1959. i 1960 godine.

>> Više o F1 čitajte na GP1.hr

>> Počinje nova sezone formule, evo što sve morate znati

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pažnje?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.