ATP BEOGRAD

Fognini prejak za Škugora

Foto: Renato Branđolica/Pixsell
Fognini prejak za Škugora
04.05.2010.
u 15:43
Hrvatski tenisač Franko Škugor, 461. igrač na svijetu, nije uspio ozbiljnije zaprijetiti Talijanu Fabiju Fogniniju u meču 1. kola ATP turnira u Beogradu (zemljana podloga).
Pogledaj originalni članak

Nakon jednog sata i pet minuta igre 80. igrač na svijetu je pobijedio 6:3, 6:1. Treba reći da Fognini ove godine ima loš niz na ATP turnirima. Ovo mu je bila tek četvrta pobjeda, a uz to je skupio i jedanaest poraza.

Škugor je u Beogradu prošao kvalifikacije, a dobro je i otvorio meč protiv talijanskog tenisača. U prvom gemu je došao do breaka, ali bila mu je to i jedina prilika na suparnički servis. Kod vodstva 3:2 je Fognini došao do drugog breaka tada u meču, a svo ostalo vrijeme nakon toga je potpuno kontrolirao meč.

Od 3:2 u prvom setu je Škugor osvojio samo dva gema (po jedan u svakom setu), a totalno je indiferentan bio u drugoj dionici. Osvojio je u njoj samo 11 poena, te tek jedan poen na suparnički servis (od 13 ukupno).

Podsjetimo da na turniru nastupa još jedan Hrvat. Ivo Karlović je u ponedjeljak pobijedio domaćeg predstavnika Dušana Lajovića 7:6(4), 6:4.

 

ATP Beograd, 1. kolo:

Fognini - Škugor 6:3, 6:1

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.