CIBONA

Zapušteni Fisher na doradu, Saddler na žeton

Foto: Twitter
Zapušteni Fisher na doradu, Saddler na žeton
30.08.2015.
u 19:51
Fischer je došao zapušten u sportskom smislu pa smo mu dali dva mjeseca da se dovede u red - ističe predsjednik kluba Aco Petrović
Pogledaj originalni članak

U Ciboni su razočarani stanjem u kojem je došao njihov Amerikanac Corey Fisher (27, 185 cm), koji se još nije doveo u red premda je artroskopiju koljena imao još u ožujku. Ipak, dat će mu drugu priliku, kazao je predsjednik kluba Aleksandar Petrović

- Dali smo mu mjesec i pol dana da se kvalitetno spremi. On je klasan igrač, Amerikanac kakvih je malo igralo na ovim prostorima, no došao je k nama zapušten u sportskom smislu. Bit ćemo strpljivi s njim jer radi se o potentnom igraču. 

A isti je htio da se vrati u SAD i da se tamo sprema za sezonu, no u Ciboni su mu rekli da to ne dolazi u obzir i da mora trenirati u Zagrebu. 

- Kada Fisher bude potpuno spreman za sezonu tog trenutka ćemo i mi aktivirati njegov cijeli ugovor, a sada je on u "redizajniranom" obliku. Mi smo ga gledali kroz ono njegovo idealno stanje i ako ne bude spreman ugovor mu neće biti važeći pa u tom smislu ne riskiramo. No, želimo investirati u njega samo ako smo sigurni da će nam vratiti tijekom sezone. 

A dok Fisher ne bude spreman za Cibonu će zaigrati jedan drugi američki razigravač a to je Devon Saddler (24, 188 cm), izrazito snažan branič (97 kg) ujedno i iznimno brz, koji je prošle sezone igrao u talijanskoj A-2 ligi. 

- Problem je što je i naš mladi razigravač Dominik Mavra tek počeo trenirati pa doista moramo imati zdrava čovjeka na toj poziciji. I zato smo i uzeli na žeton Saddlera da pomogne dok se Fisher potpuno ne oporavi - ističe Petrović.

>>Drnišani se odužili Stojku Vrankoviću nagradom za životno djelo

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar links
links
22:12 30.08.2015.

a tko je potpisao nespremnog igrača, zar Aca trica nakon toliko godina iskustva da napravi takvu grešku a popio je svu pamet svijeta?