SERIE A

Fiorentina ispustila pobjedu protiv Napolija, igrali Kalinić i Badelj

Foto: Reuters/PIXSELL
Fiorentina ispustila pobjedu protiv Napolija, igrali Kalinić i Badelj
22.12.2016.
u 23:12
Nikola Kalinić odigrao je cijeli susret, a najbolju priliku imao je u 39. minuti kada je iskosa sa deset metara pucao pored gola.
Pogledaj originalni članak

U 18. kolu talijanskog nogometnog prvenstva u četvrtak je Fiorentina na domaćem terenu protiv Napolija odigrala 3:3, s tim da su gosti izjednačili u sudačkoj nadoknadi utakmice iz penala.   

Gosti su poveli prekrasnim golom Insignea u 24. minuti, a Fiorentina je poravanala u 51. nakon što je Nikola Kalinić izborio slobodni udarac kojeg je u pogodak pretvorio Federico Bernardeschi.

Dries Mertens u 68. ponovno dovodi Napoli u vodstvo, ali samo minutu kasnije opet zabija Federico Bernardeschi za 2:2. U 82. minuti Mauro Zárate pogađa za vodstvo domaćina 3:2. I kad je izgledalo da će Fiorentina dobiti utakmicu, Carlos Salcedo je sudačkoj nadoknadi skrivio penal kojeg je realizirao Manolo Gabbiadini.

Nikola Kalinić odigrao je cijeli susret, a najbolju priliku imao je u 39. minuti kada je iskosa sa deset metara pucao pored gola. Milan Badelj igrao je do 73. minute za Fiorentinu, dok je Hrvoje Milić ostao na klupi za pričuve. Ivan Strinić i Marko Rog također su ostali na klupi za pričuve Napolija.

Genoa, koju vodi hrvatski trener Ivan Jurić, izgubila je u gostima od Torina 0:1, a strijelac je bio Andrea Belotti (49).

Sampdoria i Udinese su remizirali, bilo je 0:0. Stipe Perica nije bio u sastavu, a Andrija Balić utakmicu je gledao sa klupe Udinesea. Palermo i Pescara su odigrali 1:1, a gol Palerma po običaju je branio vratar Josip Posavec, dok je veznjak Mato Jajalo igrao do 78. minute.

>> Niko Kovač: Revolucionar kojeg Hrvati nisu slijedili

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo
ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.