ODLUKA SLJEDEĆE GODINE

Finale Lige prvaka 2021. u Münchenu ili Sankt Peterburgu

Foto: MARC MUELLER/DPA/PIXSELL
Finale Lige prvaka 2021. u Münchenu ili Sankt Peterburgu
01.11.2018.
u 14:06
Konačnu odluku UEFA će objaviti u svibnju ili lipnju sljedeće godine.
Pogledaj originalni članak

Rusija i Njemačka, konkretno München i Sankt Peterburg, izrazili su interes za domaćinstvo finala Lige prvaka 2021. godine, objavila je UEFA u četvrtak. 

Prema UEFA-inom priopćenju, Ruski i Njemački nogometni savez su za domaćine kandidirali stadion Zenita u Sankt Peterburgu, odnosno minhenskog Bayerna Allianz Arenu

Konačnu odluku UEFA će objaviti u svibnju ili lipnju sljedeće godine. Za organizaciju finala Europa lige 2021. godine u igri su tri zemlje - Austrija (Beč), Gruzija (Tbilisi) i Španjolska (Sevilla). Četiri zemlje su izrazile interes za organizaciju UEFA Super kupa - Bjelorusija (Minsk), Finska (Helsinki), Ukrajina (Kijev) i Severna Irska (Belfast), dok finale ženske Lige prvaka žele Češka (Prag) i Švedska (Göteborg).

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pažnje?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.