MUNDO BOXING

Filip Hrgović dobio pojačanje: Prodaje golišave fotografije i prate je milijuni

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
15.04.2021.
u 17:22
Paige VanZant u borilačkom sportu još uvijek ne uspijeva pronaći ono što traži, ali nada se da će s novim timom uspjeti.
Pogledaj originalni članak

Filip Hrgović ni kriv ni dužan završio je u centru pažnje zbog nove članice tima Mundo Boxing, u kojem trenira. Riječ je Amerikanki Paige VanZant (27), bivšoj UFC-ovoj borkinji, a sad BKFC-ovoj.

U prvoj borbi za novu organizaciju poražena je i odlučila se na promjenu kako bi poboljšala šanse u mečevima koji dolaze. Već je radila s trenerom Pedrom Diazom i nije joj bilo teško donijeti odluku o službenom pristupanju Mundo Boxingu.

 

 

 

Ali, sve ovo ne bi bilo toliko važno da VanZant nije poznata i po tome što na stranici za odrasle prodaje golišave fotografije. Naravno, društvene mreže joj broje podosta fanova pa tako na Instagramu ima njih tri milijuna.

 

 

Hrgović ih ima tek 70.000 iako je daleko uspješniji sportaš. No, možda i VanZant sad stigne do konkretnijeg napretka kad je u ozbiljnijem timu. A Hrgović možda od nje nauči nešto više o društvenim mrežama i također si poveća popularnost.

ZAKONSKA OBVEZA

Liječnici prisiljeni ljude prijavljivati policiji: 'Pridržavat ćemo se toga, nema razloga da se zbog toga ljute na nas'

Za privremenu nesposobnost do 6 mjeseci samo upozorenje, a ako je razdoblje nesposobnosti dulje, liječnik je dužan javiti to policiji. Obaveza je to svakog liječnika koji je obavio pregled ili liječio vozača, kao i njegova izabranog odnosno obiteljskog liječnika, a propisuje je Pravilnik o zdravstvenim pregledima vozača i kandidata za vozače koji stupa na snagu sljedeći tjedan.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

JT
Jedan_tamo
20:32 15.04.2021.

Meni je dobra.

SO
Sotony
18:40 15.04.2021.

.. Ima debele zglobove.. Uzas

RO
roland
17:55 15.04.2021.

Filip Hrgović neka pogleda što radi Efe Ajaba!