Lobiji pritišću Blattera

Fifa Africi oduzima dva mjesta na SP-u?

Foto: AFP
Fifa Africi oduzima dva mjesta na SP-u?
02.03.2011.
u 13:59
Na SP-u u JAR-u sudjelovalo je čak šest afričkih reprezentacija zbog toga što je domaćin bila afrička država
Pogledaj originalni članak

No, za SP 2014. u Brazilu taj bi se broj mogao vratiti na pet, a možda i smanjiti na četiri. Naime, ostale svjetske regije, u prvom redu Azija i Sjeverna Amerika, rade pritisak na šefa Fife Seppa Blattera da njima poveća broj sudionika, pa bi kraći kraj u cijeloj priči mogla izvući upravo Afrika. U prilog joj ne idu rezultati s posljednjeg SP-a, kad je u završnici od afričkih reprezentacija zaigrala samo Gana. Odluku o broju reprezentacija iz pojedine zone obznanit će Fifa na sastanku u četvrtak.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

HN
hodajuca-nevolja
14:10 02.03.2011.

Imamo veliki niz pogledajte zasto smo najbolji jucer smo skinuli kvotu 2.45, plus 2.88 sms tiket!!!! Za nas imao par zicer dodite i vidite zasto smo najbolji. PLUS imamo listice i dobitke ;)) WWW.HODAJUCANEVOLJA.BLOGER.HR WWW.HODAJUCANEVOLJA.BLOGER.HR WWW.HODAJUCANEVOLJA.BLOGER.HR