FA KUP

Ferdinand naganjao Balotellija: Ispričavam se svima

Foto: AFP
Ferdinand naganjao Balotellija: Ispričavam se svima
17.04.2011.
u 14:47
Manchester United porazom 1:0 od Cityja oprostio se od FA kupa.
Pogledaj originalni članak

Mario Balotelli i dalje je dežurni da napravi nerede na engleskim nogometnim travnjacima. Nakon pobjede njegovog Cityja protiv gradskog rivala Uniteda, provocirao je navijače vragova.

Naravno, ni tijekom utakmice nije mirovao, ali nakon zadnjeg zvižduka otišao je do tribine na Wembleyju nešto dobaciti ljudima u crvenim majicama, obratio se i Fergusonovom veznjaku Andersonu, i tada je krenuo nered.

Po terenu ga je naganjao Rio Ferdinand, sve su morali smirivati članovi i jednog i drugog stožera, a branič objašnjava:

- Ako zabijete gol pa ga proslavite ispred protivničkih navijača, to je prihvatljivo, ali nakon utakmice nemate što raditi pred njima, idete slaviti sa svojima.

Za sukob se ispričao.

- Ispričavam se ako sam uvrijedio ikoga, emocije su mi bile na vrhuncu.

Manchester United ostao je bez finala FA kupa, sada se okreće prvenstvu, ali Rio se ipak imao u subotu čemu veseliti jer mu je supruga rodila prvu kćer. Zvat će se Tia!

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.