Povratak na vidiku

Fedor Emelianenko priprema se s Bellatorovim prvakom!

Foto: Facebook
Fedor Emelianenko priprema se s Bellatorovim prvakom!
21.08.2015.
u 16:56
Osim što je MMA prvak, Minakov je i četverostruki svjetski prvak u sambu.
Pogledaj originalni članak

Početak trening kampa Fedora Emelianenka za povratničku borbu izaziva veliku pozornost, piše Croring. Dok se željno iščekuje vijest gdje će 'Posljednji car' sljedeći put stupiti na borilište, njegovi trening partneri postaju sve brojniji.

Prije nekoliko dana objavljene su fotografije na kojima su se ruskoj legendi na treninzima u Starom Oskolu pridružili Vladimir Mineev i Konstantin Erokhin. Ruski MMA savez objavio je nove fotografije s priprema na kojima Fedor vježba borbu u parteru s Bellatorovim prvakom u teškoj kategoriji Vitalyjem Minakovim. Osim što je MMA prvak, Minakov je i četverostruki svjetski prvak u sambu.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

MH
mrtav-hladan
20:18 21.08.2015.

Fedoru kapa do poda ... ❗️