SLA - CIB 0:2

Farmaceutima navijači više ne vjeruju previše u lijepo proljeće

Foto: 'Marijan Susenj/PIXSELL'
Farmaceutima navijači više ne vjeruju previše u lijepo proljeće
09.03.2013.
u 18:45
Slaven Belupo u četiri proljetne utakmice, od čega je tri igrao kod kuće, osvojio je samo bod protiv Intera.
Pogledaj originalni članak

Vinkovačka Cibalia poput brzog vlaka projurila je Koprivnicom, domaći Slaven Belupo porazila je rezultatom 0:2. Sve je riješeno već u prvom poluvremenu, točnije u 25. minuti kada je Maras rukom skinuo loptu s glave Filipoviću i zaradio drugi žuti karton. Sudac Pristovnik opravdano je pokazao na bijelu točku, a siguran realizator bio je Mazalović. Raspoloženi Mišić u 31. minuti našao se u sjajnoj poziciji, ali Rodić je nekako obranio njegov udarac iz blizine, a Purić opasnost otklonio izbacivši loptu u korner.

Napadačka igra gostima se ponovno isplatila u 35. minuti. S desne strane ubacio je Filipović, a iako okružen dvojicom farmaceuta, Mišić je s desetak metara glavom postigao lijepi gol za povećanje vodstva. Domaćin je u prvom dijelu imao samo priliku Raka u 4. minuti, ali njegov udarac glavom bio je neprecizan.

Probao je Ferenčina u nastavku nešto iščupati ubacivanjem brzog Glavice, Pilipovića i Grgića u igru i prebacivanjem Bubnjića u napad, no nije uspio. Tu i tamo njegovi igrači probali su zaprijetiti udarcima iz daljine, ali na tome je i ostalo. Cibalia je kontroliranom igrom lagano utakmicu privela kraju i kući odnijela velika tri boda u borbi za ostanak u ligi.

Slaven Belupo u četiri proljetne utakmice, od čega je tri igrao kod kuće, osvojio je samo bod protiv Intera. Najave koprivničkog kluba da će osvojiti Kup i biti u vrhu HNL-a, s obzirom na njihove igre i formu, danas samo rijetki smatraju ozbiljnom.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.