MINI DERBI U KOPRIVNICI

Farmaceuti protiv Šibenika bez prava na kiks

Foto: Antonio Bronić
Farmaceuti protiv Šibenika bez prava na kiks
05.03.2010.
u 14:43
Nakon sramotnog poraza u Splitu, nogometaši Slavena Belupa ne smiju ni posmisliti na još jedan posrtaj u domaćem prvenstvu. Bio bi to možda i kraj svim ambicijama vezanim uz ponovni izlazak u Europu.
Pogledaj originalni članak

Farmaceuti u subotu (15 sati) na Gradskom stadionu dočekuju Šibenik, s 34 bodova

trenutačno trećeplasiranu momčad Prve HNL za kojom Koprivničanci zaostaju

nemalih pet bodova.

Trener Zlatko Dalić, koji se zbog obveza s mladom reprezentacijom u Francuskoj momčadi priključio tek u srijedu, za dvoboj s nogometašima iz Krešimirova grada najavio je nekoliko promjena u sastavu u odnosu na utakmicu na Poljudu.

Djelomično jer je na to bio prisiljen zato što su Alen Maras i Elvis Kokalović protiv Hajduka zaradili treće žute kartone, a djelomično i zato jer neki igrači jednostavno nisu zadovoljili njegovu filozofiju igre.

Tako će na vratima u posljednje vrijeme izrazito lošeg Silvija Rodića zamijeniti Tomislav Pelin, a u odnosu na Hajduk mjesto u prvom sastavu, prema riječima koprivničkog stratega, zauzet će i iskusni Dalibor Poldrugač, Nikola Šafarić, Drago Papa (odradio žute kartone), Goran Mujanović i Mateas Delić koji se u potpunosti oporavio od ozljede.

- U psihološkom smislu momčad se nalazi u vrlo teškoj situaciji, no treba se vratiti. Nemamo puno izbora protiv Šibenika, jednostavno moramo pobijediti - izjavio je trener Dalić i komentirao promjenu na vratima.

- Moram mijenjati golmana jer nedopustivo je da primamo takve pogotke kao što je Rodić primio u Splitu - završio je koprivnički strateg i pozvao navijače da sutra budu uz Slaven Belupo jer im je njihova podrška sada potrebnija nego ikada.

Dolazak u Koprivnicu najavila je i skupina šibenskih navijača, pa će atmosfera na stadionu zasigurno biti prava nogometna.

Sastav Slaven Belupa:

Pelin - Purić, Poldrugač, Rogulj, Čaval - Šafarić, Nynkeu - Papa, Mujanović, Delić - Tepurić

Klupa: Rodić, Gregurina, Posavec, Jakšinić, Vojnović, Jurić, Poredski

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.