NBA liga

Sjajni Zubac i dalje dominira, novi 'double-double' u pobjedi LA Clippersa

Foto: Reuters/Pixsell
Ivica Zubac
Foto: Reuters/Pixsell
Ivica Zubac
Foto: Reuters/Pixsell
Ivica Zubac
Foto: Reuters/Pixsell
Ivica Zubac
08.11.2019.
u 10:37
Utakmicu je završio s 15 koševa (šut iz igre 7/12), 13 skokova, od čega devet u napadu, jednom asistencijom i ukradenom loptom i dva bloka u 20 minuta na terenu
Pogledaj originalni članak

LA Clippers sinoć kod kuće pobijedili su Portland Trail Blazerse sa 107-101, a hrvatski košarkaš Ivica Zubac pobjedi je pridonio svojim drugim double-double učinkom ove sezone.

Utakmicu je završio s 15 koševa (šut iz igre 7/12), 13 skokova, od čega devet u napadu, jednom asistencijom i ukradenom loptom i dva bloka u 20 minuta na terenu.

Foto: Reuters/Pixsell
Ivica Zubac
Foto: Reuters/Pixsell
Ivica Zubac
Foto: Reuters/Pixsell
Ivica Zubac
Foto: Reuters/Pixsell
Ivica Zubac
Foto: Reuters/Pixsell
Ivica Zubac
Foto: Reuters/Pixsell
Ivica Zubac

Kawhi Leonard, koji se vratio na teren nakon stanke od jedne utakmice, zabio je 27 koševa uz 13 skokova za 900. pobjedu trenera LA Clippersa Doca Riversa.

Lou Williams dodao je 26 koševa uz osam asistencija.

Kod Portlanda najbolji su bili Damian Lillard i CJ McCollum s 22 ubačaja svaki, dok je Mario Hezonja odigrao 25 minuta i u tom vremenu uz katastrofalan šut iz igre (1/9, trice 0/3) zabio samo dva koša te upisao pet skokova i jednu ukradenu loptu.

Sinoć je na NBA teren istrčao i Dario Šarić koji je u porazu svojih Phoenix Sunsa 108-124 od Miami Heata ubacio devet koševa (šut iz igre 3/9, trice 2/7) te upisao četiri skoka, dvije asistencije i jednu ukradenu loptu.

Miami su do pobjede predvodili Jimmy Butler s 34 koša i Goran Dragić s 25 koševa, a  najbolji strijelac Sunsa bio je Aron Baynes s 23 koša, dok je Devin Booker ubacio 22.

San Antonio Spurs su sa 121-112 nadigrali Oklahoma City Thunder, a LaMarcus Aldridge za pobjedu svoje momčadi, prvu nakon dva poraza, zabio je 39 koševa, najviše ove sezone. Najbolji pojedinac u redovima Oklahome bio je Danilo Gallinari s 27 poena. 

Luka Šamanić nije ulazio u igru za San Antonio.

U zadnjoj utakmici igranoj sinoć Boston Celtics uvjerljivo su sa 108-87 nadigrali Charlotte Hornetse.

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

DM
drazen.muhvic
18:27 08.11.2019.

Hmmm...? Odsjedio zadnjih 15 minuta i 31 sekundu tekme. Jel zato što je previše dominirao do tada?