Kroz iglene uši

Fantastični Özil spasio Real od novog poraza

Foto: 'ANDREA COMAS'
Fantastični Özil spasio Real od novog poraza
08.12.2012.
u 21:56
U gostujućoj 3:2 pobjedi nad Valladolidom, hrvatski nogometaš Luka Modrić igrao je za Real od 62. minute kad je zamijenio Arbelou.
Pogledaj originalni članak

Neki ga osporavaju, ali Mesut Özil je u 15. kolu izvukao madridski Real iz rezultatske provalije i novoga poraza. Na gostovanju kod Valladolida Nijemac je zabio dva pogotka, a posebno je fantastičan bio onaj drugi, za 3:2, koji je postigao u 72. minuti iz slobodnog udarca s ruba kaznenoga prostora.

Inače, kraljevski se klub dvaput nalazio u rezultatskom zaostatku. Domaći su poveli preko Manucha u 7., a nakon što je Benzema izjednačio u 12., isti je igrač u 22. minuti ponovo doveo Valladolid u vodstvo. A onda je na scenu stupio Özil. Prvo je u 45. zabio za 2:2, a zatim u 72. i pobjednički pogodak.

Luka Modrić ušao je u igru za Real 10 minuta prije Özilova drugoga pogotka, kada ga je trener Jose Mourinho u igru poslao umjesto Arbeloe.

Real nakon 15 kola ima 32 boda i drži treće mjesto. Za drugoplasiranim Atleticom zaostaje dva boda, a za vodećom Barcelonom osam bodova, ali od oba kluba ima utakmicu više.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.