ZABIO U EL CLASICU

Evo kome je Rakitić posvetio majstorski gol Realu

Foto: Reuters
Rakitić
Foto: Reuters/PIXSELL
Real - Barcelona
Foto: Reuters/PIXSELL
Real - Barcelona
Foto: Reuters/PIXSELL
Real - Barcelona
Foto: Reuters/PIXSELL
Real - Barcelona
Foto: Reuters/PIXSELL
Real - Barcelona
Foto: Reuters/PIXSELL
Real - Barcelona
24.04.2017.
u 08:42
– Zadovoljan sam. Do kraja prvenstva ostaje još dosta utakmica i sada moramo nastaviti ovako. Bit će teško, no ova pobjeda će nas prilično ojačati – rekao je 29-godišnji vezni igrač nakon utakmice.
Pogledaj originalni članak

Hrvatski nogometni reprezentativac Ivan Rakitić poručio je sinoć kako Barcelona nakon trijumfa u Madridu ostaje u utrci za naslov prvaka Španjolske, a svoj pogodak postignut u 73. minuti posvetio je kćerima i supruzi te navijačima.

– Čudesna i velika pobjeda u El Clasicu. S ova tri boda borit ćemo se za naslov prvaka. Gol je za moje cure i sve navijače Barcelone – poručio je Rakitić preko društvene mreže Instagram.

U nedjelju navečer Barcelona je na Santiago Bernabeu pobijedila Real Madrid s 1:22, a Rakitić je lijevom nogom s desne strane pogodio u suprotni gornji kut vratara Keylora Navasa za 2:1.

To mu je bio sedmi pogodak u 45 utakmica ove sezone i prvi protiv Real Madrida od kada je 2014. došao u Barcelonu.

– Zadovoljan sam. Do kraja prvenstva ostaje još dosta utakmica i sada moramo nastaviti ovako. Bit će teško, no ova pobjeda prilično će nas ojačati – rekao je 29-godišnji vezni igrač nakon utakmice.

>> Ludi El Clasico: Čudesni Messi u nadoknadi srušio Real, Rakitić majstorski zabio

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

ST
stipe123
09:50 24.04.2017.

Brat Rakita!

DU
Deleted user
17:25 24.04.2017.

Barcelona pobijedila s 1:22? Pa kaj su rukomet igrali?

Avatar dkunst
dkunst
17:34 27.04.2017.

jako lijepo