Blagdanski dani

Evo kako su Božić dočekali Messi, Ronaldo, Lovren, Rakitić...

Foto: Instagram/Twitter
Evo kako su Božić dočekali Messi, Ronaldo, Lovren, Rakitić...
25.12.2018.
u 12:10
Ivan Rakitić je otkrio da je obitelj odveo u Disneyland, dok se Dejan Lovren posvetio blagdanskom uređenju doma
Pogledaj originalni članak

Božić je većini nogometaša omogućio da provedu prekrasne sate uz svoje obitelji. Neki su imali prilike otputovati i dobro se provesti, a neki su morali ostati u svojim domovima i paziti da legnu nedugo iza ponoći. Naime, u Engleskoj i Italiji se već u srijedu igra novo prvenstveno kolo, pa je trebalo ostati umjeren pri svemu, pogotovo objedu.

Što se hrvatskih reprezentativaca tiče, baš u skladu sa spomenutim obezama su se i zabavljali, pa je tako Ivan Rakitić otkrio da je obitelj odveo u Disneyland, dok se Dejan Lovren posvetio blagdanskom uređenju doma budući da Liverpool na sv. Stjepana čeka Newcastle.

Blagdanske fotografije su na društvenim mrežama podijelili i brojni drugi nogometaši, među njima Messi i Ronaldo, ali su se javili i neki nekadašnji asovi. Primjerice, David Beckham, čije je golišavo poziranje zapelo za oko pripadnicama ljepšeg spola.      

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
19:00 25.12.2018.

Ima li Lovren zenu i djecu?