Europska liga

Fiorentini dovoljan i bod za proljeće u Europi

Foto: Reuters/PIXSELL
Nikola Kalinić
Foto: Reuters/PIXSELL
Nikola Kalinić
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
Nikola Kalinić
Foto: Reuters/PIXSELL
Nikola Kalinić
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
Nikola Kalinić
10.12.2015.
u 07:00
Subašićev i Pašalićev Monaco mora slaviti u Londonu kod Tottenhama i nadati se da će Anderlecht protiv Garabaga u Belgiji izvući samo bod.
Pogledaj originalni članak

Posljednje kolo Europske lige donosi i zadnjih devet momčadi koje će nastaviti natjecanje na proljeće. Priliku izboriti 1/16 finala ima i naš trojac u Fiorentini (Kalinić, Badelj i Rebić) kojoj je kod kuće protiv Belenensesa dovoljan i bod za drugo mjesto u skupini I.

Subašićev i Pašalićev Monaco mora slaviti u Londonu kod Tottenhama i nadati se da će Anderlecht protiv Garabaga u Belgiji izvući samo bod. Tudorov PAOK gostuje u Dortmundu protiv Borussije. Ćorluka neće igrati za Lokomotiv zbog crvenog kartona. 

>> Pašalić i Halilović ne gube nadu: Nadamo se da će nas Čačić voditi na EP u Francusku

predsjednik nije optimističan

Milanović: Sutra dolazi kriza, siguran sam sto posto. Moramo ostati hladne i trezvene glave

"Ovo je posebno i rijetko vrijeme iz kojega moramo izvući maksimum onoga što nam se nudi. Jer sutra dolazi kriza, siguran sam sto posto. Vjerujem da u slučaju Hrvatske ne dolazi opasna, ratna, egzistencijalna kriza. Mislim da smo od toga zaštićeni i da taj film nećemo gledati. Ali ne smijemo živjeti da će ovo što se trenutno događa trajati vječno, neće. Moramo uzeti sve što nam se nudi", kazao je Milanović.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.