NAPADAČ INTERA

Eto'o: Želio bih završiti karijeru u Mallorci

Foto: AFO
Eto'o: Želio bih završiti karijeru u Mallorci
07.11.2009.
u 13:55
U subotu će na Camp Nou utakmicu 10. kola španjolske Primere odigrati Barcelona i Mallorca, dva nekadašnja kluba Kamerunca Samuela Eto'a.
Pogledaj originalni članak

Danas je sjajni napadač i strijelac u milanskom Interu, ali španjolski mediji su ogled iskoristili za novi poziv Kameruncu.

- Ne znam za kogu ću navijati, obje momčadi su jednim dijelom ispisale lijepe priče u mom srcu. No, danas sam igrač Intera i zanima me jedino priprema za nedjeljni ogled protiv Rome. To je moja preokupacija, ali sigurno ću na televiziji malo pogledati taj ogled u Barceloni - rekao je Eto'o, a potom se ipak "otvorio":

- Volio bih karijeru završiti u Mallorci, možda je to najbolji odgovor koji mi je klub draži od dva spomenuta. To je jako simpatična i lijepa momčad. Ove sezone su jako dobri i očekujem ih u gornjem domu ljestvice - rekao je Eto'o.

Eto'o je u Mallorci igrao od 2000. do 2004. godine, prvo na posudbi kao igrač Reala, a potom i kao vođa momčadi Mallorce, gdje je ukupno zabio 48 prvenstvenih pogodaka. Te 2004. se preselio iz Mallorce u Kataloniju.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.