US OPEN

Epidemija predaja 
na US Openu, čak 
16 igrača odustalo

Foto: Reuters
Epidemija predaja 
na US Openu, čak 
16 igrača odustalo
03.09.2011.
u 17:02
Ivo Karlović i Nijemac Moser ispali su u 2. kolu turnira parova.
Pogledaj originalni članak

David Nalbandian okončao je u prvim minutama subote 12. nastup Ivana Ljubičića na US Openu, turniru na kojem je Ljubo uvijek polazio najlošije od svih Grand Slamova (tek dvaput u 3. kolu). Držao se Ljubičić do sredine trećeg seta, a onda potpuno posustao, u jednom trenutku izgubio šest gemova zaredom. Argentinac je nakon 6:4, 1:6, 6:3, 6:2 stigao do jubilarne 350. pobjede u karijeri i meča s braniteljem naslova Nadalom, kojem je u 3. setu predao Mahut. 

Ove je godine, čini se, zavladala epidemija predaja na turniru, ovo je, računajući sve konkurencije, bilo čak 16. odustajanje. 

Inače, nakon pobjede nad braćom Bryan, Ivo Karlović i Nijemac Moser ispali su u 2. kolu turnira parova od talijanske kombinacije Bolelli/Fognini – 7:6 (3), 6:3.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.