IGRAO ZA BARCELONU

Španjolska tuguje, preminula je nogometna legenda

Foto: Printscreen Youtube
Španjolska tuguje, preminula je nogometna legenda
28.02.2018.
u 10:15
Španjolski nogometni savez odlučio je da će u idućem kolu sve utakmice prve i druge lige početi minutom šutnje u znak sjećanja na velikog nogometaša.
Pogledaj originalni članak

Bivši španjolski nogometaš Enrique Castro (68) poznatiji kao Quini preminuo je jučer od posljedica srčanog udara vozeći se kući u Gijonu.

Castro je bio sjajni napadač koji je u dva puta nosio dres Sporting Gijona zabio 231 gol, dok je za Barcelonu igrao od 1908. do 1984. i postigao 54 pogotka. Za reprezentaciju Španjolske upisao je 35 nastupa uz osam golova.

Čak pet puta osvajao je trofej Pichichi koji se u Španjolskoj dodjeljuje najboljem strijelcu lige.

Španjolski nogometni savez odlučio je da će u idućem kolu sve utakmice prve i druge lige početi minutom šutnje u znak sjećanja na velikog nogometaša.

ZAKONSKA OBVEZA

Liječnici prisiljeni ljude prijavljivati policiji: 'Pridržavat ćemo se toga, nema razloga da se zbog toga ljute na nas'

Za privremenu nesposobnost do 6 mjeseci samo upozorenje, a ako je razdoblje nesposobnosti dulje, liječnik je dužan javiti to policiji. Obaveza je to svakog liječnika koji je obavio pregled ili liječio vozača, kao i njegova izabranog odnosno obiteljskog liječnika, a propisuje je Pravilnik o zdravstvenim pregledima vozača i kandidata za vozače koji stupa na snagu sljedeći tjedan.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

IV
IvicaKerempuh
11:49 28.02.2018.

Ma čudo od Čovjeka, rođen 1949 a več je igrao od 1908. Da nije on možda vremenski putnik?

Avatar rubinet
rubinet
14:01 28.02.2018.

za Barcelonu igrao od 1908. do 1984. ??? lektore očito nemate...