Tenis

Eni Kocijan dva zlata u Virovitici i Zagrebu

Foto: 'VLM'
Eni Kocijan dva zlata u Virovitici i Zagrebu
09.10.2009.
u 14:21
Mlade tenisačice varaždinskog Varteksa na turniru u Virovitici za djevojčice do 12 godina osvojile su dvije zlatne medalje. Uspjelo je to Eni Kocijan u pojedinačnoj konkurenciji, koja je u završnom meču bila bolja od Lorene Košak, članice čakovečkog TK Franjo Punčec, sa 6:3, 6:4.
Pogledaj originalni članak

Drugo zlato osvojeno je u igri parova, gdje su slavile Doroteja Vrbanec i Paola Šimunčić sa 6:3, 7:5, i to protiv finalistica pojedinačnog turnira, Kocijan i Košak.

- Ena je bila uspješna i na Otvorenom prvenstvu Rudeša u Zagrebu, pobijedivši u finalu Leu Bošković sa 6:3, 4:6, 6:3 - rekao je trener Varteksa, Marko Dugandžić.

Ove godine započelo se i s turnirom za igrače do osam godina. Najbolje rezultate ostvarili su Ian Labaš i Juraj Košćec, koji su pobijedili na svih osam dosadašnjih turnira.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.