PODCJENJUJU VATRENE?

Englezi uvjereni u pobjedu: 'Hrvati imaju jalov napad i rupe u obrani, Modrić je ključ svake akcije'

Englezi uvjereni u pobjedu: 'Hrvati imaju jalov napad i rupe u obrani, Modrić je ključ svake akcije'
10.06.2021.
u 07:00
- Hrvatima se sve poklopilo na prvenstvu u Rusiji.
Pogledaj originalni članak

Nekoliko je dana do sraza Hrvatske i Engleske na Europskom prvenstvu, a britanski Daily Mail odlučio je analizirati vatrene pa navodi kako se Hrvatskoj na Svjetskom prvenstvu sve poklopilo, a nakon toga su krenuli problemi.

Dodaju i kako kod nas predugo traje rekonstrukcija i smjena generacija, a to se vidi u igri koja je puna padova. Daily Mail ističe da vatreni jako loše igraju u gostima te da znaju biti propusni u obrani i jalovi u napadu.

Englezi smatraju kao je odlazak Marija Mandžukića osakatio Hrvatsku, a Bruno Petković, koji bi mu trebao biti zamjena, ispod je njegove razine. Još jedan minus naših je i tanka klupa.

Ovaj dnevni list kaže da Zlatko Dalić čupa kosu kada pogleda manjak opcija na klupi i zna da se mora pouzdati u svih 26 igrača ako želi nešto napraviti.

Pozitivu vide tek u Luki Modriću, za kojeg kažu da je ključ svake akcije te da mu mozak radi brzinom svjetlosti.

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 15

Avatar smokeonthewater
smokeonthewater
07:25 10.06.2021.

Jalov napad i rupe u obrani - istina koja boli!

MA
Mama
07:49 10.06.2021.

treba nam poticaj, jer Englezi ovaj put negrijese puno

UN
Undertaker
08:37 10.06.2021.

Engleski novinari vide na svoj način našu reprezentaciju te se nadam da to čitaju njihovi igrači te da će nas opet podcijeniti kao u Rusiji. Nama je bitno da prođemo grupu, a ostalo kako Bog da. Bitno je da se bore i da se nikoga ne boje.