Kruži po Otoku

Englezi tvrde: Nije Kovač stigao zbog Evertona, pregovara s još većim klubom!

Foto: DPA/Pixsell
Niko Kovač
Foto: DPA/Pixsell
Niko Kovač
Foto: DPA/Pixsell
Niko Kovač
08.12.2019.
u 18:11
Hoće li naposljetku upravo hrvatskom strategu pripasti čast da preuzme kultni londonski klub, doznat ćemo uskoro
Pogledaj originalni članak

Niko Kovač nastavlja turneju po Engleskoj, a tamošnji mediji donose u nedjelju poslijepodne da se ipak ne nalazi na Otoku isključivo kao turist.

Navodno je već rezervirao svoje mjesto na Olimpijskome stadionu u Londonu, te će u ponedjeljak navečer uživo promatrati gradski derbi između West Hama i Arsenala.

Topnici na to gostovanje stižu s najgorim nizom bez pobjede još od 1977. godine (zadnji put su slavili 6. listopada), i upravo iz toga razloga žurno traže rješenje za otpuštenog Unaija Emeryja.

Kovačevi predstavnici navodno su već stupili u kontakt s čelnicima Arsenala i predstavili Nikine zahtjeve, ali navodno je još niz trenera u kombinaciji pa ne treba prerano donositi zaključke. 

Tako barem kažu engleski novinari, koji ističu da oko kluba kruže i Brendan Rodgers, Massimiliano Allegri, Mauricio Pochettino, Max Allegri, Carlo Ancelotti i Rafa Benitez.

Hoće li naposljetku upravo hrvatskom strategu pripasti čast da preuzme kultni londonski klub, vidjet ćemo, ali s Kovačeve strane želja navodno postoji bez obzira što je u subotu navijačima Evertona kazao da se odmara od trenerskog posla. 

Podsjetimo, Kovač je u subotu uživo promatrao derbi Evertona i Chelseaja, a u loži je sjedio uz vlasnika liverpulskoga kluba Farhada Moshirija.

Mnoge je očekivano to navelo na pomisao da će upravo Kovač preuzeti Everton koji također traži trajno rješenje na klupi, ali zasad su se obje strane distancirale od tvrdnje da se iza kulisa dogovara posao. 
 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

DU
Deleted user
18:51 08.12.2019.

Niko ima mjesta u svakom svjetskom klubu,

Avatar Slobo iz Moskve
Slobo iz Moskve
18:33 08.12.2019.

Niko glavu gore

ME
medvedgrad
18:41 08.12.2019.

Pa Everton nije manji klub od Arsenala.