U POČETNOJ POSTAVI

Engleski mediji kritizirali Oršića, nisu impresionirani njegovim nastupom

Foto: Dylan Martinez/REUTERS
Engleski mediji kritizirali Oršića, nisu impresionirani njegovim nastupom
25.01.2023.
u 10:10
"Oršić se mučio s uključivanjem u akcije i svaki put kada bi Southampton krenuo u napad izgledao je kao netko tko samo prolazi. Southampton se doimao puno opasnije nakon što je Oršić u 57. minuti zamijenjen", navodi se u tekstu Mirrora
Pogledaj originalni članak

U prvoj utakmici polufinala engleskog nogometnog Liga kupa Newcastle je kao gost svladao Southampton sa 1:0. Jedini pogodak na utakmici postigao je Joelinton u 73. minuti.

Zimsko pojačanje iz Dinama, Mislav Oršić, bio je u početnom sastavu Southamptona i igrao je do 57. minute. Engleski Mirror u izvještaju utakmice nije baš impresioniran igrom hrvatskog reprezentativca.

"Oršić se mučio s uključivanjem u akcije i svaki put kada bi Southampton krenuo u napad izgledao je kao netko tko samo prolazi. Southampton se doimao puno opasnije nakon što je Oršić u 57. minuti zamijenjen", navodi se u tekstu i dodaje:

"Oršić se za sada nije uspio predstaviti u punom sjaju."

Oršić je na Sofascoreu među najlošije ocijenjenim igračima Southamptona. Dobio je 6.4, a jedini lošiji od njega je Duje Ćaleta-Car koji je zaradio dva žuta kartona i morao je izaći u 86. minuti.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

EL
EldersRealm
11:51 25.01.2023.

Gledao sam utakmicu i izgledalo je kao da mu ne zele dodati loptu. Orsic se otvarao, trazio loptu i kao po pravilu lopta je isla na drugu stranu.

Avatar Idler
Idler
11:02 25.01.2023.

....a nakon kaj je zišel iz igre dobili su gol i zgubili 🤦‍♂️ Rjetki su igrači koji su došli vu novi klub i mam proigrali....sretno Mislave i dtži se, proigral budeš ti.

NE
Nemanadimak
15:18 25.01.2023.

Na osnovi teksta imamo dojam kako novinar nije gledao utakmicu. Isptavan je komentar drugog citalaca i dijelim njegovo misnjenje kako lopte nisu bile upucene Orsicu. Otvarao se i igrao je dobro cak je imao i dobar prolaz po lijevoj strani ali da, lopte nije dobijao od suigraca. A isparavan je i drugi komentar koji ukazuje kako su odma nakon izlaska Orsica primili gol. Orsa se borio lavovski i vracao se pomoci suigracima. Zamolio bi novinare koji nisu gledali utakmicu da ne pisu gluposti i da ne prepisuje netocne i neprovjerene informacije. Bemti ovo novinarstvo.