LINO REAGIRAO

Ekskluzivno: Što Červar doista kaže o povratku u Hrvatsku

Foto: Pixsell
Ekskluzivno: Što Červar doista kaže o povratku u Hrvatsku
31.01.2011.
u 19:56
Nakon što je Zoran Gobac plasirao priču o mogućem povratku Line Červara u hrvatski rukomet, ovoga puta u žensku vrstu, Večernjakov novinar po reakciju otišao je u Sloveniju.
Pogledaj originalni članak

U sutrašnjem tiskanom izdanju Večernjeg lista ekskluzivno pročitajte kako trofejni izbornik gleda na novi angažman te savjetničko mjesto, situaciji u Metalurgu, dojmovima o Svjetskom prvenstvu gdje su rukometaši osvojili 5. mjesto. Osvrnuo na Ivana Balića i njegovu "krivicu" za lošiji plasman te potvrdio da je tijekom turnira bio u kontaktu s Golužom.

Prisjetio se i suđenja u finalu SP-a 2009. u okršaju s Francuzima i pričao o razlozima odlaska s klupe kauboja...

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 13

SI
silversurfer22
08:47 01.02.2011.

Lino, ostani u Metalurgu, ti si sjajan trener i sigurno ćeš s njima biti prvak Europe...pa šta ako vas je Celje dobilo sa 185 golova razlike, ipak je to ultra momčad....

OB
-obrisani-
20:04 31.01.2011.

Sjećam se kako su neki ovdje pisali kakoje lako biti Lino s takvim igračima. Igrači su ostali skoro isti kao prošli put ali plasmani i pozicije nisu.

Avatar Aristarh
Aristarh
20:31 31.01.2011.

Žao mi je ali moram!!! Kako je lijepo bilo gledati Linu i kauboje kako na pobjedničkom postolju u zagrljaju sa svetom hrvatskom zastavom pjevaju pjesmu svojoj zemlji i toj zastavi. Da pjesma se pjeva i toj zastavi jer se ona diže i vijori uz tu pjesmu, našu lijepu himnu hrvatsku. E takvu zastavu zapostavljaju u novonastalom pokretu HRAST. Zapostavljaju je sa neupjelim pokušajem od 1990 sa papagajskom zastavom Borisa Ljubičića. SDP \"anacionalni\". HDZ \"lopovi\" alternativa HRAST \"mutava\".