TBL Liga

Efes smanjio na 3-2 protiv Fenera

Efes smanjio na 3-2 protiv Fenera
30.05.2010.
u 19:34
Košarkaši Efes Pilsena svladali su Fenerbahçe 83-79 u petoj utakmici finala doigravanja turskog prvenstva, smanjivši pritom zaostatak na 3-2 u seriji koja se igra na četiri pobjede.
Pogledaj originalni članak

Sljedeća, možda i posljednja utakmica finala, igra se u srijedu, a domaćin će u Çarşambi biti Fener.

Uz 23 poena Igora Rakočevića, i 11, uz šest skokova i pet asistencija, Endera Arslana, za Efes je najviše pokazao Mario Kasun. Unatoč maloj minutaži (14 minuta) bivši je hrvatski reprezentativni centar bio nepogrešiv iz igre (4-4), te je susret završio s 12 poena i tri uhvaćene lopte.

S druge strane, Roko Leni Ukić nije se istaknuo u dresu poražene momčadi. Ubacio je najbolji asistent utakmice (šest) osam poena, ali uz loših 1-3 za dvicu, 2-6 za tricu i 0-3 sa linije slobodnih bacanja.

TBL finale, peta utakmica:

Efes Pilsen - Fenerbahçe 83-79

Fenerbahçe vodi u seriji 3-2

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.