Ukrajina

Eduardo ponovo strijelac za Šahtar

Foto: VL
Eduardo ponovo strijelac za Šahtar
09.09.2011.
u 23:51
Hrvatski reprezentativac Eduardo zabio je drugi pogodak za Šahtar u domaćoj pobjedi u ukrajinskoj ligi nad Volinom (5:1)
Pogledaj originalni članak

Dudu je  formu iz reprezentacije prenio i u svoj Šahtar. Zabio je drugi gol u 26. minuti za Šahtar u 9. kolu ukrajinske lige. Ostao je sam na četiri metra i centaršut, lako, glavom pretvorio u gol.

To mu je drugi prvenstveni ove sezone. Prvijenac je imao tek u 7. kolu protiv Iličiveca, ali čini se kako se sad 'zahuktao'.

Darijo Srna nije igrao vjerojatno zbog problema s ozljedom arkade koju je dobio na utakmici protiv Izraela.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

OB
-obrisani-
08:26 10.09.2011.

Bravo Dudu,to je ono sto si dugo cekao,formu... Opet ce Dudu biti nas najbolji stijelac u reprezentaciji...