Dudu u formi

Eduardo opet zabio za Šahtar, Ćorluka ozlijedio zadnju ložu

Foto: Reuters/PIXSELL
Eduardo da Silva
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
Vedran Ćorluka
Foto: Shakhtar.com
Srna, Eduardo
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
Vedran Ćorluka
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
Ćorluka
30.07.2016.
u 21:17
Dudu je svoj drugi pogodak u drugoj utakmici ove sezone zabio u prvoj minuti sudačke nadoknade
Pogledaj originalni članak

U 2. kolu ukrajinskog prvenstva Šahtar je na gostovanju kod Odesse pobijedio sa 4:1. Među strijelce za momčad iz Donjecka bio je i naš Eduardom koji je u igru ušao u 48. minuti. 

Dudu je svoj drugi pogodak u drugoj utakmici ove sezone zabio u prvoj minuti sudačke nadoknade. Darijo Srna igrao je cijelu utakmicu za Šahtar.

Počelo je prvenstvo u ruskoj ligi, a novu sezonu otvorio je derbi Zenit - Lokomotiv. Utakmica je završila 0:0, a hrvatski reprezentativac Vedran Ćorluka je zbog ozljede izašao iz igre u 85. minuti.

Branič Lokomotive požalio se na ozljedu zadnje lože.

>>Karius nokautirao Lovrena i slomio kost te pauzira dva mjeseca 

PREDRAG MIŠIĆ PEĐA

Zbog rata s obitelji u Srbiji ne razgovara. Na pitanje je li ikad zapucao na brata, kazao je: 'Vjerojatno.... da. Teška tema'

Predrag Mišić Peđa vukovarski je branitelj koji je agresorima pružao otpor sve do pada grada 18. studenog kada je sa 182 suborca odveden na Ovčaru. Bio je zarobljen u srpskom logoru. I danas se bori da Vukovarci žive bolje, a spominje se kao mogući DP-ov kandidat za ministra branitelja. Sve užase koje je u ratu proživio ispričao je svojedobno za Večernji list

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

DU
Deleted user
10:03 31.07.2016.

Nije taj nekakav "Dudu", on je Eduardo da Silva! Hoćemo se onda svi (službeno?) nazivati nadimcima? "Zico", "Pele", "Garincha", "Muller (!!!)", "Kaka", itd., itd... zašto??? To što im FIFA dozvoljava da (i) službeno koriste nadimke, je nedopustivo. Prezimena su im dugačka??? Pa to je njihov problem! Uostalom, ima masu Brazilaca i u drugim sportovima, sa isto tako dugačkim imenima i prezimenima, i nigdje se (ama baš ni u jednom drugom sportu) Brazilci ne koriste nadimcima, nego samo u nogometu! Zašto???

Avatar nula
nula
10:03 31.07.2016.

Zadnja loza, to je 6 tjedana pauze.