Srna igrao

Eduardo nastavlja zabijati: U prvom kolu prvenstva zabio u pobjedi Šahtara

Foto: Reuters/PIXSELL
Eduardo da Silva
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Eduardo da Silva, Mario Mandžukić
Foto: Shakhtar.com
Srna, Eduardo
Foto: Reuters/PIXSELL
Eduardo da Silva
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
15.10.2013., Hampden Park, Glasgow, Skotska - Kvalifikacijska nogometna utakmica za Svjetsko prvenstvo 2014. u Brazilu, skupina A, Skotska - Hrvatska. Eduardo Da Silva. Photo: Slavko Midzor/PIXSELL
22.07.2016.
u 20:52
Donedavni kapetan hrvatske reprezentacije i rekorder po broju nastupa za "vatrene" Darijo Srna odigrao je čitav dvoboj za Šahtar.
Pogledaj originalni članak

Bivši hrvatski nogometni reprezentativac Eduardo Alves da Silva bio je strijelac za Šahtar iz Donecka koji je novo ukrajinsko prvenstvo započeo 4-1 (3-1) pobjedom protiv novaka u ligi Zirke iz Koprivnickija.

Eduardo, koji je igrao do 72. minute, postigao je pogodak za 3-1 u 45. minuti.

Donedavni kapetan hrvatske reprezentacije i rekorder po broju nastupa za "vatrene" Darijo Srna odigrao je čitav dvoboj za Šahtar.

Suparnici hrvatskih klubova u 3. pretkolu Europske lige svoje će dvoboje 1. kola igrati u subotu, protivnik Hajduka Oleksandrija će gostovati kod Dinama iz Kijeva, dok će Vorskla ugostiti Čornomorec iz Odese.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

CI
Cicipici
18:12 23.07.2016.

Igracina ostaje igracina.....svaka cast majstore!

Avatar Admin nabijem te
Admin nabijem te
21:35 22.07.2016.

Bravo Dudu!

DU
Deleted user
06:05 23.07.2016.

dudu je trebal biti na euru....sigurno bi znao zabiti portugalcima....