MAGNY COURS

Ecclestone: Francuska će još dvije godine biti bez VN

22.11.2008.
u 17:15
Pogledaj originalni članak

Bernie Ecclestone, šef natjecanja Formule 1, najavio je da Francuska gotovo sigurno neće biti domaćin Velike Nagrade u Formuli 1 u naredne dvije godine.

Podsjetimo da se Velika Nagrada Francuske stalno održavala na stazi Magny Cours, ali su organizatori poslije ovogodišnje utrke najavili da zbog financijskih razloga više neće održavati utrku na tom mjestu.

- Mislio sam da je staza u pariškom predgrađu idealno rješenje, no nisam naišao na podršku kod Francuza - rekao je Ecclestone.

Mnoge domaće tvrtke su izjavile da ekonomski nije isplativa ideja o utrci blizu Pariza, na što je Ecclestone odgovorio:

- Želimo naći pravu lokaciju za Veliku Nagradu Francuske, jer je ta zemlja uvijek bila dobar domaćin Formuli 1 i nećemo im okrenuti leđa. No, s obzirom na poteškoće oko pronalaska prave lokacije, gotovo je sigurno kako se u toj državi neće održavati utrka niti 2009., niti 2010. godine.

GUVERNERKA ZGROZILA AMERIKU

'Bio je gadan i zao. Smrdio je i ganjao djecu. Jarac je poskočio i ispalila sam hitac'

Priznanje je objavila u svojoj knjizi „Nema povratka“ koja je mješavina autobiografije, političkih analiza napada na demokrate, kako bi lustrirala odlučnost da provodi teške odluke. Svoga psa Cricketa odvezla je do šljunčare i jednostavno ga upucala. "To nije bio ugodan posao, ali morao se obaviti", napisala je. Kad ju je već uhvatio trenutak iskrenosti, političarka na koju Trump ozbiljno računa, priznala je i da je usmrtila jarca kojeg je držala njezina obitelj

Pogledajte na vecernji.hr