Englezi napadnuti

Dvojica Liverpoolovih navijača u Napulju izbodena noževima

Foto: Reuters
Dvojica Liverpoolovih navijača u Napulju izbodena noževima
21.10.2010.
u 14:20
Dva su Liverpoolova navijača izbodena u sukobu koji se dogodio u srijedu navečer u Napulju. Navijači Napolija naoružani metalnim šipkama i noževima napali su manju skupinu Engleza.
Pogledaj originalni članak

Šestorica su Liverpoolovih navijača ozlijeđena, a dvojica Engleza, stara 27 i 53 godine, izbodena su noževima. U tom je incidentu stradao i jedan Napuljac koji je htio smiriti situaciju, ali su ga huligani, njegovi sugrađani, istukli.

Uhićena su trojica talijanskih huligana.

britanski mediji pišu

Raspada li se kraljevska obitelj? Problemi u odnosima se nižu, a teške dijagnoze omiljenih članova brinu fanove

Dvoje ljudi vodi tešku borbu, a u javnosti su uvijek nasmijani i dobro raspoloženi. Mašu svojim obožavateljima jednako kao što su im mahali kada su pucali od zdravlja i na stolu su im bila samo najfinija jela u najskupljim porculanskim tanjurima. Takvom životu sada se mogu samo nadati, a nadaju se i njihovi fanovi koji budno prate svaki njihov korak i zamišljaju kako bi im život bio bolji da su se rodili pod malo sretnijom zvijezdom. No barem je na ovom primjeru vidljivo da je ta sretnija zvijezda samo privid, a može nam biti i lekcija da uživamo u onom što imamo, ponajviše ako smo zdravi.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

MA
Mate2
15:56 21.10.2010.

Sto to kod talijana? Vidi ti to, cak bez balkanaca se tako nesto desi!!!

SD
satan da shumsky
23:07 21.10.2010.

samo idiotu može pasti na pamet hodati po italiji u liverpoolovom dresu...talijani nikad neće zaboraviti liverpoolove navijače koji su ih ubijali..