LOŠI VREMENSKI UVJETI

Dvoboju Fiorentine i Milana prijeti otkaz

Foto: Reuters
Dvoboju Fiorentine i Milana prijeti otkaz
19.12.2009.
u 12:28
Utakmica 17. kola talijanske nogometne Serije A između Fiorentine i Milana, koja je na rasporedu u subotu u 20.45 sati, mogla bi biti otkazana.
Pogledaj originalni članak

Talijanski dnevnici La Gazzetta Dello Sport i La Repubblica pišu da bi derbi 17. kola mogao biti otkazan zbog velikih količina sniježnih padalina koje su pale u Firenci tijekom prošle noći. Ukoliko na stadionu Artemio Franchi ne budu postojali odgovarajući uvjeti koji garantiraju sigurnost i regularnost, dvoboj će biti otkazan.

Loši vremenski uvjeti su i u Bologni, koja je samo 45 kilometara udaljena od Firence, pa je upitno i održavanje druge utakmice predviđene za subotnji dio programa, one između Bologne i Atalante.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.