GRLILI SE S NJIM

Dva igrača Engleske idu u izolaciju zbog Gilmoura, a nitko iz Škotske ne mora?

Foto: Carl Recine/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
Dva igrača Engleske idu u izolaciju zbog Gilmoura, a nitko iz Škotske ne mora?
21.06.2021.
u 19:31
Mount i Chilwell grlili su se sa Škotom Billyjem Gilmourom za kojeg je danas ustanovljeno da je pozitivan na koronavirus.
Pogledaj originalni članak

Engleski reprezentativci Mason Mount i Ben Chilwell moraju u samoizolaciju i neće konkurirati za utakmicu s Češkom, javljaju engleski mediji.

Mount i Chilwell grlili su se sa Škotom Billyjem Gilmourom za kojeg je danas ustanovljeno da je pozitivan na koronavirus.

No, nejasno je kako nitko iz reprezentacije Škotske ne mora u samoizolaciju iako igrači ovih dana zajedno žive, jedu, tuširaju se nakon treninga...

Podsjećamo, Škotska će sutra u 21 sat ugostiti Hrvatsku, dok će u isto vrijeme svoj susret odigrati Engleska i Škotska.

>> Pogledajte što je Dario Šimić rekao uoči utakmice sa Škotskom

britanski mediji pišu

Raspada li se kraljevska obitelj? Problemi u odnosima se nižu, a teške dijagnoze omiljenih članova brinu fanove

Dvoje ljudi vodi tešku borbu, a u javnosti su uvijek nasmijani i dobro raspoloženi. Mašu svojim obožavateljima jednako kao što su im mahali kada su pucali od zdravlja i na stolu su im bila samo najfinija jela u najskupljim porculanskim tanjurima. Takvom životu sada se mogu samo nadati, a nadaju se i njihovi fanovi koji budno prate svaki njihov korak i zamišljaju kako bi im život bio bolji da su se rodili pod malo sretnijom zvijezdom. No barem je na ovom primjeru vidljivo da je ta sretnija zvijezda samo privid, a može nam biti i lekcija da uživamo u onom što imamo, ponajviše ako smo zdravi.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 15

DU
Deleted user
20:08 21.06.2021.

Ovo je baš bezobrazno! Šta ako netko od škota zarazi nekoga od naših, a mi prođemo dalje. Pretpostavljam da kad netko od naših bude pozitivan odmah će cijelu reprezentaciju poslati u karantenu.

NE
Nez
20:05 21.06.2021.

Šta je tu nejasno?? Cirkus od samog početka....a ovce puše šta im serviraju

Avatar budala
budala
20:17 21.06.2021.

Dvostruka pravila, licemjerje tzv UK (nece dugo)