DROGBA

Drogba: Pokazali smo kvalitetu i karakter

15.04.2009.
u 12:41
Pogledaj originalni članak

Sjajna uzvratna utakmica četvrtfinala između Chelseaja i Liverpoola (4:4) iznjedrila je Didiera Drogbu, sudionika kod tri pogotka, kao igrača utakmice.

Izvrsni bjelokošćanski napadač bogatoga engleskog nogometnog kluba postigao je jedan, a imao “prste” kod dva pogotka za svoju momčad čime je u potpunosti gospodario travnjakom tijekom susreta.

- Želja za prolaskom nas je pogurnula u polufinale. Možda smo malo bili tanki sa živcima, u glavama su nam još uvijek bila tri pogotka koja smo primili protiv Boltona - podsjetio je Drogba na pobjedu (4:3) svoje momčadi iz utakmice 32. kola Premiershipa.

- Pokazali smo kvalitetu i karakter. Nisam siguran što se događalo u prvom poluvremenu, ali znam da smo pokazali za što smo sposobni. Bila je to sjajna utakmica, u kojoj smo si sami otežali posao - dodao je.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr