GUBIO SVIJEST

Drama u Tuzli: Golman pao na teren nakon udarca u glavu, suigrači mu vadili jezik

Drama u Tuzli: Golman pao na teren nakon udarca u glavu, suigrači mu vadili jezik
23.02.2019.
u 20:48
Stigla su i kola hitne pomoći i Fejzić je odmah prevezen u bolnicu u Tuzli, gdje je ustanovljen potres mozga. Također, na putu do bolnice odvijala se prava drama jer je Fejzić nekoliko puta gubio svijest u vozilu hitne pomoći
Pogledaj originalni članak

Utakmica između Tuzle i Sarajeva skoro je završila s tragičnim posljedicama. 

Krste Velkoski izašao je sam na golmana, zabio je gol, a kad je htio preskočiti golmana Tuzle Nevresa Fejzića, nehotice ga je zakačio koljenom u glavu. I dok su igrači Sarajeva slavili gol, Fejzić je nepomičan ležao na travnjaku. U prvih nekoliko sekundi nitko nije reagirao, vjerojatno su mislili da mu nije ništa, no kad su shvatili da se ne pomiče svi su pritrčali, piše 24sata

Odmah su ga okrenuli na bok, a tada su pritrčali i liječnici te mu izvadili jezik. Stigla su i kola hitne pomoći i Fejzić je odmah prevezen u bolnicu u Tuzli, gdje je ustanovljen potres mozga. Također, na putu do bolnice odvijala se prava drama jer je Fejzić nekoliko puta gubio svijest u vozilu hitne pomoći. 

Nevres Fejzić

- Fejzić je ostao u bolnici. Srećom, nema izlijeva krvi u mozak, no imao je težak potres mozga. Morao je ostati u bolnici, a s njim je i naš doktor - rekao je trener Tuzle Slobodan Starčević, prenosi 24sata koji dodaje kako prema informacijama iz bolnice Fejzić se ničega ne sjeća, niti da je igrao utakmicu, niti da je primio gol, niti da je dobio udarac. Posljednje čega se sjeća su trenuci iz prethodnog dana, iz petka. 


 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pažnje?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.