EUFORIJA NA JUGU

Doznajemo! Hajduk ozbiljno pregovora s Perišićem: Evo što se događa i koje su opcije na stolu

Foto: Pixsell/Hajduk.hr
Doznajemo! Hajduk ozbiljno pregovora s Perišićem: Evo što se događa i koje su opcije na stolu
09.02.2022.
u 18:59
'Perišiću, vrime je' Može li još jedna akcija Hajduka i navijača uroditi plodom? Dovođenjem Gosensa Inter sad ima četiri opcije na lijevoj strani, a Nijemac je doveden u klub kao prva opcija. Iz pouzdanih izvora dobili smo informaciju da su pregovori Hajduka s Perišićem u vrlo dobrom stadiju, a Kalinićeva izjava također je otkrila mnogo onima koji znaju čitati između redova.

Ovaj sadržaj je dostupan samo za Premium korisnike Večernjeg lista.

Pretplatite se na sadžaj s potpisom.

Mjesečni pristup - 39 kn/mj

Pristup Večernji Premium sadržaju do otkazivanja, mjesečna naplata

  • Prvi mjesec 9 kuna (samo za nove korisnike)
BIVŠI MOSTOVCI O RASKOLU U MOSTU

'Raspudići su otišli iz karijernih razloga, istih onih zbog kojih su i došli u Most'

Marko Vučetić se pita zašto Mariji Selak Raspudić Marin Miletić nije smetao i na listi za Sabor ako joj je sad smetao na listi za EU parlament, Vlaho Orepić drži da je Most u konfliktu s vlastitom idejom i svima oko sebe, Ivana Ninčević-Lesandrić da se stranka više bavi pobačajem nego gospodarstvom, a Ivica Relković da Most ima problem hrabrosti zadnjeg koraka, odnosno hrabrosti ulaska u mogućnost izvršne vlasti i s nekim s kim nije bitno blizak

TRI ZAPADNA ŠAMARA SRBIJI

Božo Kovačević: Vučić nije Tito da može provoditi politiku nesvrstanosti. Srbija sada plaća visoku cijenu

Prvi šamar za Vučića dogodio se prošlog tjedna kada je parlamentarna skupština Vijeća Europe izglasala potporu članstvu Kosova u svojem vijeću. Drugi je šamar predlaganje rezolucije UN-a o genocidu u Srebrenici na kojoj je radilo više država, a treći su sankcije Dodiku i suradnicima, zbog čega se plaće u Republici Srpskoj isplaćuju – na ruke



Komentari 22

RE
RedTree
20:45 09.02.2022.

Dolazak Perišića bi bio pojačanje, ali opet budimo realni čovjek je top klasa koji može igrati u svakom klubu i pitanje bi li bi ga Inter pustio usred borbe za naslov i iskoraka u LP, ipak je jedan od nositelja igre. Možda bi bilo bolje da čovjek završi sezonu sa scudettom onda dođe na ljeto, a dotad probati što više razviti Biuka, Ljubičića, Sahitija, onda nekog na ljeto prodati. Uglavnom puno pitanja za razmišljati.

Avatar Slovenački Idol i Vođa
Slovenački Idol i Vođa
20:12 09.02.2022.

to se ne zove pregovori nego klečanje pred perišićem da dođe odigrati polusezonu u ajduka...precidnik sve igra na kartu emocija i ide na sve ili ništa jer ako ajduk ni sa 20 novih igrača od kojih su pola reprezentativci, ne osvoji titulu, jakobušić će nogirati jer neće imati od čega dati plaće igračima!

BL
BlokiraniVL
19:42 09.02.2022.

"Hajduk ozbiljno pregovora s Perišićem" , a za 6 mjeseci bit će naslov " Hajduk ozbiljno pregovara sa bankom radi stećaja"