Još tri sezone

Domagoj Duvnjak produljio ugovor s Kielom

Foto: Slavko Midžor/PIXSELL
Domagoj Duvnjak
Foto: HRS
Domagoj Duvnjak
Foto: Dino Stanin/Pixsell
Domagoj Duvnjak
Foto: NordPhoto/PIXSELL
Domagoj Duvnjak
13.09.2019.
u 00:21
Domagoj je produljio svoju suradnju s klubom na sjeveru Njemačke sve do 2022. godine. Dakle, još će tri sezone igrati u Kielu
Pogledaj originalni članak

Srednji vanjski hrvatske rukometne reprezentacije Domagoj Duvnjak ostat će član njemačkog prvoligaša Kiela. Domagoj je produljio svoju suradnju s klubom na sjeveru Njemačke sve do 2022. godine. Dakle, još će tri sezone igrati u Kielu.

– Ovo je za mene najbolji klub na svijetu – rekao je Duvnjak.

Odlična je to vijest budući da je bilo skepse oko Duvnjakove pozicije u klubu. Naime, idućeg ljeta u Kiel stiže konkurent na poziciji, čudesni Sander Sagosen.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.