ZA ODLIKAŠE

Đoković kupio 'raj na zemlji' za gotovo 50 milijuna kuna: Pogledajte kako izgleda

Foto: REUTERS
Đoković kupio 'raj na zemlji' za gotovo 50 milijuna kuna: Pogledajte kako izgleda
29.03.2021.
u 16:58
Čitavo imanje koje je sad u njegovu vlasništvu prostire se na oko 3500 četvornih metara.
Pogledaj originalni članak

Novak Đoković preselio je u španjolsku Marbellu, gdje je kupio kuću vrijednu 6,4 milijuna eura (48 milijuna kuna). Time je ujedno rekao zbogom Monte Carlu, u kojem je živio posljednjih deset godina.

Čitavo imanje koje je sad u njegovu vlasništvu prostire se na oko 3500 četvornih metara. A nova kuća ima baš sve, bazen, ogromnu teretanu, teniski teren, devet spavaćih soba, osam kupaonica, igraonicu, impresivnu dnevnu sobu, prelijep vrt s pogledom na more...

Fotografije Đokovićeva novog doma možete pogledati OVDJE.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 10

Avatar Večernje žutilo
Večernje žutilo
18:15 29.03.2021.

Preselio, kupio,... pa čovjek ima 10-12 takvih nekretnina po cijelom svijetu. To više ni nije vijest. Zarađuje novce koje ulaže na taj način jer bi mu (u Europi) svaka banka na kraju godine uzela 0.75% negativne kamate (!), odnosno naplatili bi mu da kod njih drži novac...

GA
GandalfovBrat
18:34 29.03.2021.

pošteno je zaradio, nek kupuje što hoće i gdje hoće

DU
Deleted user
17:41 29.03.2021.

Blago njemu i porodici. I kuća i okoliš i položaj i pogled...