Rođeni pobjednik

Dok ne osvojim medalju s Hrvatskom, neću biti miran

Foto: RedBull, Tomislav Može
Dario Šarić
Foto: RedBull, Tomislav Može
Dario Šarić
02.03.2015.
u 16:12
Sanjam olimpijsko odličje, želim karijeru okruniti velikim trofejem za svoju domovinu
Pogledaj originalni članak

S Cibonom je osvojio sve. Prvenstvo, Kup i ABA ligu. Bio je najbolji kadet i junior Europe. Dario Šarić (20) dvostruki je najbolji mladi košarkaš Europe, a realno je da na kraju ove sezone upiše hat-trick, bude izabran treći put. I kadetsku i juniorsku reprezentaciju doveo je do naslova prvaka Europe. Prije toga i mlade košarkaše Zagreba do trofeja juniorske Lige prvaka. Žetvu trofeja nastavio je ili, točnije, počeo u Turskoj. Prvi trofej sezone s Anadolu Efesom, Turski kup protiv moćnog Fenerbahçea. Uz Šarićevih 17 koševa, tu je i titula najboljeg igrača završnice.

Rođeni je pobjednik. Sjetite se samo tko je jedini uoči lanjske nemoguće misije i Final Foura u Beogradu bez kompleksa poručio: “Idemo po trofej, tko je to bolji od nas?!” Turci su u Dariju prepoznali pobjednika, njihovi milijuni od odštete spasili su barem donekle Cibonu, a Šarić je ovih dana postao i sportaš-maneken Red Bulla u ekskluzivnom društvu u kojem su Marc Márquez (svjetski prvak Moto GP-a), skijaške zvijezde Lindsey Vonn i Aksel Lund Svindal, piloti F1 Daniel Ricciardo i Mark Webber, Dani Pedrosa... Dario je nakon novog uspjeha u karijeri spremno odgovarao na sva pitanja za Max!

Veliki intervju s ovim draguljem hrvatske košarke čitajte u jedinom hrvatskom sportskom tjedniku – Max! koji možete nabaviti na svim kioscima!

Uz mnoge sportske novosti i analize, u ovom broju dijelimo i 10 ulaznica za osminu finala Eurocupa Cedevita – Gran Canaria (4. ožujka u 20 sati), a sve što trebate napraviti jest poslati svoje podatke (ime, prezime i adresu) na marketing@vecernji.net . Naslov e-maila treba biti „Max!“. Prvih pet prijavljenih osvaja po 2 ulaznice.

Foto: Max

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

PI
pinkec
02:31 03.03.2015.

Siguran sam, ostvarit ce mu se san! Jer imamo stvarnu hrvatsku Predsjednicu!

BA
bazzaretta
23:44 02.03.2015.

Neces se onda nikad smiriti...