Indian Wells

Dodig ispao u kvalifikacijama, Čilić na boljeg iz dvoboja Paire - Fritz

Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
05.02.2015., Dom sportova, Zagreb - 10. ATP turnir PBZ Zagreb Indoors 2015, 2 kolo, Marcel Granollers (ESP) - Ivan Dodig (CRO). Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
Ivan Dodig
Croatia's Ivan Dodig reacts after winning his match against Marco Chiudinelli of Switzerland at the Swiss Indoors ATP tennis tournament in Basel October 21, 2014. REUTERS/Arnd Wiegmann (SWITZERLAND - Tags: SPORT TENNIS)
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
Ivan Dodig
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
Ivan Dodig
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
Ivan Dodig
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
Ivan Dodig, Marcelo Melo
08.03.2017.
u 07:25
Hrvatska će u glavnom turniru imati trojicu predstavnika: Marina Čilića, Ivu Karlović i Bornu Ćorića. Čilić i Karlović će kao nositelji biti slobodni u prvom kolu
Pogledaj originalni članak

Hrvatski tenisač Ivan Dodig (ATP - 198.) poražen je u prvom kolu kvalifikacija za ATP turnir Masters 1000 serije u Indian Wellsu, gdje ga je u utorak sa 5:7, 7:5, 6:0 svladao srbijanski tenisač Dušan Lajović (ATP - 106.). 

Dodig je preokretom osvojio prvi set, da bi u drugom dvaput propuštao 'break' prednosti (3:2, 4:3). Lajović je za prolaz u drugo, posljednje kvalifikacijsko kolo osvojio osam posljednjih gemova.

Hrvatska će u glavnom turniru imati trojicu predstavnika: Marina Čilića, Ivu Karlović i Bornu Ćorića. Čilić i Karlović će kao nositelji biti slobodni u prvom kolu.

Čilić je postavljen za 6. nositelja i u drugom će kolu igrati protiv pobjednika dvoboja Francuza Benoita Pairea i Amerikanca Fritza Taylora. Karloviću je pripalo mjesto 19. nositelja, a suparnik u drugom kolu bit će mu netko iz kvalifikacija. Ista je sudbina zadesila i Bornu Ćorića, ali on u turnir kreće od prvog kola.

Glavni turnir tenisača u Indian Wellsu počinje u petak.

>>Pogledajte kako je Serena Williams šokirala dva mladića

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.