WIMBLEDON

Dodig i Polašek preokretom izbacili Murraya i Skupskog

Foto: Reuters/Pixsell
Ivan Dodig i Mate Pavić
Foto: Reuters/Pixsell
Ivan Dodig i Mate Pavić
Foto: Sanjin Strukić/Pixsell
Ivan Dodig i Mate Pavić
05.07.2019.
u 17:45
Uoči nastupa u Wimbledonu Dodig i Polašek su se uigravali na turniru u turskoj Antalyji, gdje su stigli do finala
Pogledaj originalni članak

Ivan Dodig i slovački tenisač Filip Polašek pobrinuli su se za stopostotan učinak hrvatskih tenisača u 1. kolu konkurencije muških parova na Wimbledonu, nakon što su u nastavku prekinutog dvoboja protiv Britanaca Jamieja Murraya i Neala Skupskog slavili s 2-6, 7-6 (2), 3-6, 6-1, 6-4 i u svom prvom zajedničkom nastupu na Grand Slam turniru prošli prvu prepreku.

Dvoboj je prekinut u četvrtak navečer, zbog mraka, a u trenutku prekida Britanci su imali vodstvo od 2-1 u setovima. No, u nastavku su Dodig i Polašek zaigrali mnogo bolje, spasili svih pet 'break-lopti' u četvrtom setu, a u petom ostavili britanski par bez prilike za oduzimanje servisa pa im je za pobjedu bio dovoljan 'break' u prvom gemu odlučujućeg seta.

U 2. kolu Dodiga i Polašeka čekaju Amerikanac Nicholas Monroe i Nijemac Mischa Zverev.

Uoči nastupa u Wimbledonu Dodig i Polašek su se uigravali na turniru u turskoj Antalyji, gdje su stigli do finala.

ZAKONSKA OBVEZA

Liječnici prisiljeni ljude prijavljivati policiji: 'Pridržavat ćemo se toga, nema razloga da se zbog toga ljute na nas'

Za privremenu nesposobnost do 6 mjeseci samo upozorenje, a ako je razdoblje nesposobnosti dulje, liječnik je dužan javiti to policiji. Obaveza je to svakog liječnika koji je obavio pregled ili liječio vozača, kao i njegova izabranog odnosno obiteljskog liječnika, a propisuje je Pravilnik o zdravstvenim pregledima vozača i kandidata za vozače koji stupa na snagu sljedeći tjedan.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.