Kanadski turniri

Dodig i Melo zaustavili Čilića i Draganju, Kerber prejaka za Lučić-Baroni

Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
04.02.2014.,Dom Sportova,Zagreb - 9.ATP turnir PBZ Zagreb Indoors, mec parova Ivan Dodig i Marcelo Melo - Phillip Marx i Michael Mertinak. Photo:Jurica Galoic/PIXSELL
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
Ivan Dodig
Foto: Reuters/PIXSELL
Marin Čilić
Foto: Reuters/PIXSELL
Marin Čilić
Foto: Reuters/PIXSELL
Mirjana Lučić-Baroni
28.07.2016.
u 08:43
Dodig i Melo će u četvrtfinalu igrati protiv pobjednika susreta između Bugarina Grigora Dimitrova i Švicarca Stana Wawrinke, te Finca Henrija Kontinena i Australca Johna Peersa.
Pogledaj originalni članak

Hrvatski olimpijski teniski par Marin Čilić i Marin Draganja nije uspio izboriti plasman u četvrtfinale na ATP turniru iz "masters serije" u Torontu, bolji su u susretu 2. kola bili treći nositelji, Hrvat Ivan Dodig i Brazilac Marcelo Melo sa 7-6 (3), 6-7 (4), 10-5.

Čilić i Draganja su u 1. kolu Toronta, koji im je poslužio kao priprema za nastup u Rio de Janeiru, svladali nedavne finaliste Wimbledona Juliena Benneteaua i Edouarda Roger-Vasselina sa 6-3, 6-4, dok su u 2. kolu pružili snažan otpor jednom od najboljih parova posljednjih godina.

Dodig i Melo će u četvrtfinalu igrati protiv pobjednika susreta između Bugarina Grigora Dimitrova i Švicarca Stana Wawrinke, te Finca Henrija Kontinena i Australca Johna Peersa.

Trenutačno najbolje plasirana hrvatska tenisačica na WTA ljestvici, Mirjana Lučić-Baroni nije se uspjela plasirati u 3. kolo velikog turnira u Montrealu iako je pružila jak otpor drugoj nositeljici Njemici Angelique Kerber, na kraju je ipak bilo 6-3, 4-6, 6-3 za Njemicu.

Pobjednica ovogodišnjeg Australian Opena i finalistica nedavnog Wimbledona Kerber je odlično krenula u dvoboj i povela sa 5-2 uz dvostruki "break" da bi prvi set okončala u svoju korist sa 6-3.

Odmah u prvoj igri drugog seta Lučić-Baroni je oduzela servis suparnici i tu prednost održala do kraja te dionice igre, a i treći set odlučio je jedan "break". Njega je u osmoj igri ostvarila Kerber koja je odmah potom sigurno odservirala za prolazak dalje.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.